VICTORINOX

NETTBUTIKK  |  KOLLEKSJONER

VICTORINOX

NETTBUTIKK  |  KOLLEKSJONER  |  HISTORIE

JOURNEY 1884

HERRE

Teknisk robust og pålitelig smidig, Journey 1884 med automatiske urverk vandrer gjennom den urbane jungelen med perfekt balanse. Den viser smarte designfunksjoner, som den keramiske bezelen og Swiss Army Knife-inspirerte former. En enestående følgesvenn på håndleddet.

I.N.O.X.

HERRE  |  DAME

MAVERICK

HERRE  |  DAME

FIELDFORCE

HERRE

ALLIANCE

HERRE  |  DAME

AIRBOSS

HERRE

AirBoss Mechanical er laget med pålitelighet og presisjon i tankene. Den er inspirert av den faktiske Air Boss, kommandør for nedtelling på et hangarskip. Han bestemmer hver start og landingstid, en oppgave som krever presis nøyaktighet. Og det er akkurat det du kan forvente av AirBoss-klokken din.

VICTORINOX SWISS ARMY

I 1884 åpnet Karl Elsener sin bestikkforretning i Ibach-Schwyz. På denne tiden var Sveits fortsatt et av de fattigste landene i Europa. I de første årene arbeidet Karl Elsener for å bekjempe fattigdom og arbeidsledighet i Schwyz regionen, skapte arbeidsplasser og hjalp til med å stoppe utvandringsstrømmen.

I 1891 leverte han kniver til den sveitsiske hæren for første gang. Han fortsatte med å utvikle den sveitsiske offisers- og sportskniven – nå den ikoniske Swiss Army Knife – i 1897, og skapte grunnlaget for et blomstrende selskap som ville være i stand til å holde stand på verdensscenen.

Solidaritet, dype røtter til regionen og sterkt engasjement for solide verdier skapte det som i dag er filosofien til Victorinox.

I dag er Victorinox et globalt selskap med fem produktkategorier: Swiss Army kniver, husholdning og profesjonelle kniver, klokker, reiseutstyr og parfyme. Swiss Army kniven er kjerneproduktet og har en banebrytende rolle i utviklingen av alle produktkategorier.