CERTINA

NETTBUTIKK  |  KOLLEKSJONER  |  HISTORIE

CERTINA

NETTBUTIKK  |  KOLLEKSJONER  |  HISTORIE

DS ACTION

DAME   |   HERRE

DS Action er vanntette opp til minst 20 bar – og er derfor perfekt utstyrt for ethvert eventyr. Med innovativ teknologi, robust konstruksjon og skarpe detaljer, kombinerer de Certinas utprøvde presisjon med et maritimt design. Disse ekstremt pålitelige klokkene er klare for ethvert eventyr som måtte komme.

DS PH200M

DAME   |   HERRE

Som en moderne tolkning av en ikonisk dykkerklokke gjør dens lett buete keramiske bezelen og ripesikkert safirglass DS PH200M estetisk tiltalende. Det automatiske Powermatic 80-kaliberet garanterer pålitelig presisjon takket være 80-timers gangreserve og Nivachron™ balansefjær for økt magnetisk motstand.

DS PODIUM

DAME   |   HERRE

Teknisk innovasjon møter urmakerferdigheter i disse modellene. En robust kasse, eksepsjonelt tydelig urskive, Super-LumiNova på visere og indekser gjør DS Podium til den perfekte partner uansett situasjon.

DS-1

HERRE

DS-1 modellene er inspirert av de første DS-konseptklokkene som Certina lanserte i 1960. De kombinerer et særegent design, sofistikerte retrodetaljer og friske farger på urskiven med et innovativt automatisk urverk med en gangreserve på opptil 80 timer.

DS-2

HERRE

Da den aller første DS-2 ble lansert i 1968, satte den nye standarder når det gjelder robuste klokker. Dens moderne tolkningen er tro til det særegne utseendet fra sekstitallet men er oppgradert med et moderne automatisk kaliber med en antimagnetisk Nivachron™ balansefjær.

DS-8

DAME   |   HERRE

Denne tidløse og elegante kolleksjonen er har presisjon i tankene: dens eksepsjonelle nøyaktighet har gitt den en COSC Chronometer-sertifisering. I tillegg utgjør den enkle urskiven og rene utførelse en veldig fin figur på håndleddet.

DS CAIMANO

DAME   |   HERRE

Tidtakingens kunst redusert til minimalistiske. Det elegante og klassiske designet, den slanke kassen og kompromissløse påliteligheten utgjør DS Caimano sin tidløse karakter.

HERITAGE

HERRE

Certina er et merke med over 130 år lang historie. Den bærer arven sin med stolthet og fortsetter å hente inspirasjon fra den, igjen og igjen. I Heritage-kolleksjonen henter Certina frem og hyller de viktigste klokkene fra merkets historie.

Sveitsisk kvalitet siden 1888

Certina-klokker er kjent for sin presisjon, pålitelighet og sporty karakter. De sporty klokke e har bygget seg et solid internasjonalt rykte gjennom sveitsisk kvalitet i løpet av sin 130-årige historie.

Finn ut mer >

DS konseptet

Siden 1959 har DS-konseptet vært synonymt med maksimal robusthet. I godt over seksti år har Certina gjort sitt ytterste for å gjøre klokker i stand til å møte alle livets krav. Gjennom årene har konseptet Double Security kontinuerlig blitt tilpasset for å gjenspeile de nyeste tekniske standardene.

Finn ut mer >