SEIKO

NETTBUTIKK  |  KOLLEKSJONER  |  HISTORIE

SEIKO

NETTBUTIKK  |  KOLLEKSJONER  |  HISTORIE

Presage kombinerer japansk estetikk med tradisjonelt håndverk og Seikos urmakerferdigheter i en original kolleksjon som tilbyr eleganse, kvalitet og langvarig ytelse.

King Seiko er kolleksjon bestående av mekaniske klokker med vakkert design og finishering som yter høy nøyaktighet.

Historie & bragder

Historien om Seiko begynte i 1881, da en 21 år gammel gründer, Kintaro Hattori, åpnet en butikk som solgte og reparerte klokker i Tokyo sentrum.

I dag, etter mer enn 130 år med innovasjon, er Kintaro Hattoris selskap fortsatt dedikert til perfeksjonen som grunnleggeren alltid strebet etter å oppnå. Merket kan skryte av å være et av få selvstendige merker som mestrer mekaniske, kinetiske og quartz-drevede urverk in-house.

Seiko står bak mange bransjens viktigste teknologier, som inkluderer: verdens første quartz-klokke i 1969, verdens første kinetic-klokke i 1988, Spring Drive-teknologien i 1999 og verdens første GPS Solar-klokke i 2012.

Finn ut mer >

Seiko Diver´s

Seiko lanserte sin, og Japans første, dykkerklokke i 1965. Etter mer enn 50 år med fokus på utvikling har Seiko Diver´s satt en ny global standard for ytelse, og er et førstevalg blant dykkere og eventyrere globalt.

Med over et halvt århundre med historie og imponerende innovasjoner, har Seiko sine dykkerklokker vært et viktig verktøy for å gjennomføre en rekke ekspedisjoner. 

Siden 1966 har Seiko vært en del av 4 oppdrag med Antarctic Team of the Geospatial Information Authority of Japan. Senere har mange eventyrere og oppdagelsesreisende oppnådd prestasjoner som å bestige Everest utstyrt med en Seiko Diver. Etter å ha vist seg verdig til å tåle ekstreme miljøer gjennom flere år, har Seiko sine dykkerklokker virkelig fortjent sin integritet.

Finn ut mer >