Vi er med deg hele tiden.

~ Protid

Protid

Vi tåler ikke unøyaktighet!

I Protid ser vi at djevelen ligger i detaljene. Vi kjenner dette finstemte instrumentet bygget opp av ørsmå deler. Og vi vet at hvis noe skal tikke å gå, er det de små ting som teller. Du kan kjøpe klokke på de forunderligste steder. I en kiosk, på en flyplass eller i en motebutikk. Ikke så rart. Ur er mote. Og mote er noe mange vil selge deg. Men vi synes at du skal kunne forvente noe mer av en klokke enn at den havner i søpla fordi den ikke lar seg reparere. En klokke er et finstemt instrument bygget opp av ørsmå deler som er gjensidig avhengig av hverandre. Nesten som en kropp. Og du ville vel ikke overlate kroppen din til noe annet enn en kvalifisert kirurg?

PROTID X 13

13 URMAKERFORRETNINGER – IKKE 13 KLOKKEBUTIKKER

Ser du forskjellen? Vi Protid urmakere selger klokker, men vi legger helt klare krav i bunnen for de klokkene vi selger og den jobben vi gjør for at du skal kunne stole på dem 24 timer i døgnet. For en klokke trenger jevnlig ettersyn. Vi kaller det Protid Service. Trenger uret ditt nytt batteri, rem, lenke eller service, har vi både utvalg og fagkunnskap til å hjelpe deg på best mulig måte.

PROTID INTERNETT

VÅR KLOKKEVERDEN PÅ PROTID.NO

Her forteller vi deg litt mer om hva vi driver med, hvor du finner oss og ikke minst alle klokkemerkene våre. Presentasjoner av nyheter som ikke bare viser sin styrke i et kjent navn, men også i en høy kvalitet. Det kan lønne seg å gå inn på protid.no.

PROTID FORSIKRING

NÅR UHELLET ER UTE

Det kan skje den beste. Du har fått deg en ny klokke som blir stjålet eller ødelagt.
Protid urmakerne samarbeider med SOLID Försäkringar. Kjøper du en klokke til over 1500 kroner, tilbyr vi gratis klokkeforsikring i 6 måneder. Deretter blir du som Protid kunde tilbudt en 12 måneders forsikring til en gunstig pris. Skulle du være uheldig, gir vi deg rask hjelp. Dessuten legger vi dagens pris på klokken til grunn, på den måten utsettes den ikke for en verdiforringelse.

PROTID SERVICE

GRATIS TILSTANDSVURDERING

Når du fornyer forsikringen din, er du velkommen til å få utført en gratis tilstands-vurdering innen første året. Det kalles årskontroll og innbefatter sjekk av vanntetthet, lenkefeste og lås på klokken din.

PROTID SERVICE

GRATIS TILSTANDSVURDERING

Når du fornyer forsikringen din, er du velkommen til å få utført en gratis tilstands-vurdering innen første året. Det kalles årskontroll og innbefatter sjekk av vanntetthet, lenkefeste og lås på klokken din.

PROTID BYTTESERVICE

DU HAR FÅTT EN KLOKKE I GAVE, MEN VIL BYTTE DEN

Hva gjør du? Så lenge den er ubrukt og kjøpt hos en Protid urmaker, kan du bytte den innen 30 dager, uansett om du gjør det i Oslo eller Bergen, Tromsø eller Trondheim. Og du kan få utført garantireparasjoner, service og tilpasse lenken på de samme stedene.
Bare husk å ta med deg gyldig garantikort når du kommer.

PROTID AVTALE – FIRMA AVTALE

Protid urmakerne er sentralt lokalisert fagkunnskap og merkevare, gir oss de beste forutsetninger til å være din firmaleverandør når tiden er inne for å verdsette medarbeidere. En klokke er en varig gave. Den lille trofaste, pålitelige og effektive oppmerksomheten. Stikk innom en av våre forretninger eller kontakt kjedekontoret, vi hjelper deg gjerne.

PROCARD – KJØP NÅ, BETAL SENERE.

Handler du nå med ProCard, får du fakturaen først i slutten av neste måned, helt uten ekstra kostnad.

Les mer og søk på Protid.no