Raymond Weil Genève:
Klokker av sveitsisk luksusklasse

Det var året hele klokkeindustrien lå nede med brukket rygg.
Likevel var det i 1976 at Raymond Weil besluttet å sette drømmen sin ut i live og starte sitt eget foretak.  Weils var med dette i gang med å realisere sin store visjon; å skape klokker som tikket seg inn i alle hjerter.

Himmelvid begeistring for Raymond Weil

Og ovasjonene lot ikke vente på seg: Hans kreasjoner ble umiddelbart godt tatt imot av både amatører og kjennere.
Når fundamentet var lagt i hjemlandet, lå resten av kontinentet – og verden ellers – for Raymond Weil sine føtter. Sakte, men sikkert ble det bygget et internasjonalt nettverk av forhandlere, og Raymond Weil er i dag et anerkjent merke og sågar et av flaggskipene til den sveitsiske klokkeindustrien. Også i Norge har kvalitetsbevisste menn og kvinner trykket disse harmoniske og elegante luksusklokkene til sine bryst

Urmaker Jermstad er forhandler av dette herlige sveitsiske merket. Ta mer enn gjerne turen innom Storgata 57 i Molde sentrum for å ta en Raymond Weil klokke nærmere i akt.

KOLLEKSJONER

FREELANCER

Kolleksjonen ble lansert i 2007, for å ære den modige mannen som ønsker å ta kontroll over sin egen skjebne. Klokkene har en eklektisk blanding av urbane og mekaniske ur. 
Freelancer kombinerer det klassiske og beskjedne for å skape et harmonisk og unikt design.

opplev kolleksjonen

Maestro

Lansert i 2010. Maestro, på norsk «mester», demonstrerer på nettopp mesterlig vis hvordan Raymond Weil oser av kvalitet.  Designet hyller den klassisk musikk-verdenen som ledes an av en stor personlighet, komponist eller dirigent. Denne mekaniske klokkekolleksjonen kombinerer eleganse og raffinement med innovasjon, og besitter noen av de mest kjente tekniske komplikasjonene i den sveitsiske urmakertradisjonen.

opplev kolleksjonen

Tango

Tangokolleksjonen definerer den lidenskapelige innsatsen Raymond Weil legger ned for å lage klokker som oser av både nydelig estetikk, flott design og rytmisk perfeksjon. Disse klokkene har en karakteristisk stil med en balanse mellom proporsjonene.  Tangokolleksjonen er lett gjenkjennbar grunnet sin særegne signaturramme og seks dekorative skruer.

opplev kolleksjonen

Toccata

En elegant og tidløs samling som feirer den kunstneriske og musikalske ånden bak merkevarens DNA. Toccata følger i fotsporene til de store komponistene, og fremmer Raymond Weils sveitsiske horologi samtidig som den beviser hans respekt for tradisjonen og arven som er overlevert fra generasjon til generasjon i familieselskapet.

opplev kolleksjonen