What is time?
The never ending quest.
The passion at the heart and soul,
driving every Takumi at Grand Seiko.

There is a spirituality of time to be discovered.
Uniquely Japanese
and revered throughout history.

THE NATURE OF TIME
Celebrating the Japanese spirituality of time
brought to life with the pride and spirit of Takumi.

Made by hand for those who value perfection.

HISTORIE

Tidlig på 50 tallet hadde Seiko visjoner om å lage et ur som skulle vise merkets høye kvalitet. Uret skulle være pent designet, være funksjonelt, og ikke minst være så presist som overhode mulig. Uret ble meget godt mottatt, og la grunnlaget for utviklingen av urmerket Grand Seiko. Merket ble lansert internasjonalt i 2010 med stor suksess, og i 2014 ble vi som en av de første i landet forhandler av håndlagde klokkene fra Japan.

DESIGN

Ideen om å levere perfeksjon i hver minste detalj sees på urenes perfekt polerte urkasser, på urverkenes gangnøyaktighet, og ikke minst utviklingen av stadig bedre og mere avanserte urverk. Utviklingen av Spring Drive kaliberet har gitt Grand Seiko stor anerkjennelse, og et urverk ingen andre urfabrikker kan tilby.

Alle Grand Seiko er håndlaget i Japan på egne fabrikker, og kjennetegnes som eksklusive, elegante og tidløse. 

Se alle modeller

9S Mechanical

Grand Seiko kombinerer med 9S kvalitet og utførelse i toppklasse. Fantastisk gangnøyaktighet og en utrolig finish, helt ned på detaljnivå. 9S leveres i flere utførelser, også som det anerkjente Mechanical Hi-Beat 36 000.

9F Quartz

9F  «Verdens beste quartzverk»
Rene linjer og robust konstruksjon.
Presisjon på +/- 10 sekund pr år
Quartzverket med kvalitet og utførelse skapt for Grand Seiko. 

9R Spring Drive

Mekanisk urverk med egenutviklet teknologi. Med Spring Drive har Grand Seiko gitt det mekaniske urverket gangnøyktighet tilnærmet quartzuret. Spring Drive gir et bilde på Grand Seiko sitt teknologiske forsprang, og et urverk andre merker ikke har.

AUTORISERT Grand Seiko FORHANDLER

Protid Urmaker Jermstad

Kontakt oss

Protid

Protidurmakerne har fysiske butikker med verksted over hele Norge! For deg som tenker på å kjøpe deg et nytt ur så kan vi også tilby gratis forsikring på alle ur mellom 1.500-50.000kr, service/garanti/bytterett i alle Protidbutikkene, finansiering og en fagkunnskap som overgår de fleste.

Fem år på rad

Urmaker Jermstad har for 5. år på rad blitt kåret til årets Seiko forhandler i Norge. Kjærlighet til faget som urmaker, langsiktighet og fokus på økonomi har bragt denne butikken i Molde til hva den er i dag. Service står meget sterkt i butikken og har klart vært med å heve butikken å skille seg positivt ut mot konkurrenter.

Service

Kunden er viktigst hos oss, og vi ønsker å være tilstede for våre kunder. Vi både selger og reparerer klokker i vår butikk, og drar nytte av personale med lang fartstid og god kompetanse. Vårt verksted er autorisert for reparasjon av mange av urmerkene i urbransjen. – Vi har i både salgs- og serviceprosessen valgt å ha fokus på kvalitet. Vår filosofi går ut på at en god klokke skal tåle et aktivt liv og ha lang levetid