Med TID i fokus!

Lang tradisjon

Vi har i mer enn 40 år hatt vår urmakerbutikk i Molde sentrum. Nå er vi godt etablert med butikk  og urmakerverksted i Outzen Strøket. Her i byens sentrum har vi fokus på vårt fag og våre kunder, sier Tore Jermstad, urmaker og daglig leder siden 1992.

Kontakt oss >

Merkevare-fokus

I vår butikk fører vi kjente og tradisjons-rike merkevarer. I tillegg har vi et stort fokus på Limited Editions, siden mange ønsker å ha et unikt og personlig armbåndsur. Butikken har blitt kåret til årets Norske Seiko-forhandler 5 år på rad. Kjente merker som Grand Seiko, Tag Heuer, Raymond Weil, og ikke minst det norske urmerket Bruvik er blant merkene vi fører. Dette er klokker vi med glede presenterer for våre kunder. 

Merkevarer >

Eksklusivt

Vi er en av få forhandlere i Norge for det meget eksklusive urmerket Grand Seiko. Merkets  fokus på kvalitet og design omtales som unikt. Alle urene er håndlaget i Japan. Vi er også stolt forhandler av Tag Heuer, som den eneste mellom Bergen og Trondheim.

Nettbutikk >

Urmaker for framtiden

Kunden er viktigst hos oss, og vi ønsker å være tilstede for våre kunder. Vi både selger og reparerer klokker i vår butikk, og drar nytte av personale med lang fartstid og god kompetanse. Mange har et eldre armbåndsur som de ønsker å ta vare på, og de kommer til oss for service og reparasjon av uret. Vårt verksted er autorisert for reparasjon av mange av bransjens urmerker. –  Vår filosofi går ut på at en god klokke skal tåle et aktivt liv og ha lang levetid, understreker din urmaker Tore Jermstad.

Verksted >