Fjord N2.0 er et nytt kapittel av klokkemerket BRUVIK s unike Fjord-modell, og en fortsettelse av signaturmodellen som kom på markedet i 2011.
I 2015 kom den første Fjord-modellen på andre plass i konkurransen «European Watch of the year».

«Med Fjord N2.0 har jeg vært kompromissløs med detaljene. Vinkler og opptrinn i urkasse skulle bli perfekte både i form og med ulik finish for polerte, vertikale linjer i kontrast til de børstede, horisontale linjer. Dette gir en leken og detaljrik urkasse» – Rune Bruvik

Fjord N2.0 er som navnet tilsier inspirert av norske fjorder, noe som viser igjen i flere detaljer. Modellen har en urkasse med flere vinkler og trinn som gjenspeiler de dramatiske fjellformasjonene som går ned i fjordene. Den er 10,3 mm høy og har en unik finish med polerte, vertikale flater som er børstet i flere ulike retninger. Urkassen er vanntett til 100m, med en skru ned krone med rød pakning som varsler hvis krone ikke er skrudd ordentlig til. Urskiven har inngravert et nautisk inspirert mønster med forhøyde rektangulære detaljer under safirglass med flere lag av antirefleks behandling. På baksiden av uret finner man en rotor med et unikt design med relieff som reflekterer inspirasjonen bak modellen. Dette er en klokke for den som ønsker å ta med et stykke norsk natur inn i det urbane liv.

«Allerede i 2008 lagde jeg et slagord som het « bring nature into urban life». En svulstig setning, men som passer bedre for Fjord N2.0 enn for noen annen modell, da dette er en skikkelig allrounder av en klokke for bruk både i natur, på reiser på tvers av tidssoner og i bylivet» – Rune Bruvik.

Klokken drives av det presise Sveitsiske ETA 2893-2 GMT urverket (elabore/forhøyet grad), med ca. 42 timers gangreserve. Med visning av to tidssoner er dette et praktisk reisefølge rundt om i verden på tvers av tidssoner. Safirglasset i urets bakside, gir et flott innsyn til urverket og til den unike, spesialdesignede Fjord-rotoren.

De diamantkuttede, børstede viserne er fylt med selvlysende materiale. GMT viser en alternativ tidssone, noe som er praktisk for å følge med tiden hjemme når du er på lengre reiser. Timeindikatorene i metall er fylt med selvlysende materiale (blå afterglow kl 12, 3, 6 og 9 og grønn afterglow for resterende indikatorer) noe som er praktisk for tidsvisning i de sene nattetimer.

En integrert lenke/rem gir et sømløst uttrykk. Stållenken har en egenutviklet foldelås med en presis fem trinns mikro- justering, noe som er svært hendig med vekslende temperaturer eller fra bevegelse fra utendørs til innendørs. I tillegg tilbys modellen en slitesterk, supermyk gummireim med et repeterende 3D mønster som matcher urskiven. Gummireimen kommer levert med D-spenne/beltespenne.

Modellen lanseres med 4 forskjellige urskivefarger, hvor hver av fargene representerer en unik fjord. Den grønne versjonen har fått navnet Geirangerfjorden, den sorte versjonen Sognefjorden, den lyseblå Oslofjorden og den stålgrå Lysefjorden. Hver urskivefarge vil være limitert til 199 eksemplarer.

2021FJS SOGNEFJORDEN har sin sorte farge da det er Norges dypeste fjord. 

2021FJO OSLOFJORDEN har sin isblå farge etter fjorden som ender opp mot det lyse opera bygget i Bjørvika. 

2021FJG GEIRANGERFJORDEN har sin grønn- farge etter den grønne og frodige vegetasjonen som omkranser fjorden. 

2021FJL LYSEFJORDEN har sin lyse gråfarge etter fjellene rundt lysefjorden som har lite vegetasjon og mange gråtoner.

Vi inviterer deg til å bære et stykke norsk natur, og til å bære en norsk designet fjord på håndleddet. 

Bruvik

Fjord N2.0

Limited Edition
Limited Edition
Limited Edition
Limited Edition
Limited Edition
Se alle bruvik modeller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hopp rett ned til innholdet