SEIKO PRESAGE, KLOKKER INSPIRERT AV TRADISJONSRIK JAPANSK HÅNDVERK OG KVALITET.

KVALITETSKLOKKER I ET DETALJRIKT OG TIDLØST DESIGN.

Seiko Presage kombinerer Japansk estetikk med tradisjonsrikt håndverk og Seiko’s mekaniske urmaker-ferdigheter. Seiko Presage har som kjennetegn å være estetisk vakker, av høy kvalitet og designet for å vare lenge.
Inspirasjonen for hver Presage kolleksjon er hentet fra forskjellige aspekter av Japan – alt fra tradisjonsrik kultur, ingeniørkunst, kunst og design.
For at Presage klokkene skal bli best mulig, jobber Seiko sammen med menn og kvinner med sitt spesialfelt innenfor disse områdene og resultater er deretter – på sitt beste.

Nyheter

Seiko Presage har lansert en ny kolleksjon som fanger vintagefølelsen til en Seiko milepælsklokke kombinert med de tradisjonelle urmakerferdighetene som Presage-kolleksjonen er kjent for.
Den nye Seiko Presage «Style60’s»-seriens design henter sin inspirasjon fra Crown Chronograph introdusert i 1964. Med moderne jordfarger kombinerer klokkene vintagedesignet fra 1964-kreasjonen med
moderne elementer for å skape en serie med en retrofølelse perfekt for nyere tider.
Den nye serien inneholder Crown Chronographs karakteristiske boksformede glass, fasetterte indekser og skarpe hånddesign. Det indre sirkulære området på urskiven og det ytre området med indekser er påført forskjellige etterbehandlingsteknikker,
noe som skaper forbedret lesbarhet og en varm vintagefølelse med varierende uttrykk avhengig av synsvinkelen.
Crown Chronograph var Seikos og Japans første klokke utstyrt med stoppeklokkefunksjon. Klokken hadde flere nye revolusjonerende funksjoner og markerte begynnelsen på produksjonen av Seikos kronograf-klokker.
Kolleksjonen er inspirert av utformingen av Japans første kronograf noensinne, opprinnelig skapt av Seiko i 1964 for å falle sammen med en viktig sportsbegivenhet i Tokyo.
Disse Presage-klokkene er de første i Style 60s-serien som har 4R57-urverket, med sin karakteristiske underskive i klokkens 6-posisjon og tofarget basisskive og underskive. Strømreserveviseren og indikatoren plassert fra klokken tolv til klokken fire understreker ytterligere vintagestilen.
Tidløst utseende, nøyaktig japansk mekanisk tidtaking. Minimalistisk klokkedesign med en utpreget japansk estetikk.